Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Workshops in het Programma Versterking Organisaties

Organisaties die een bijdrage van Sint Laurensfonds (hebben) ontvangen, kunnen zich aanmelden voor de workshop ‘De theorie van verandering’.

Onder elk project ligt een ‘theorie van verandering’. Ofwel een model dat de verandering beschrijft die een organisatie met een project of interventie nastreeft en hoe deze verandering wordt gerealiseerd. Als hulpmiddel bij het schrijven van een projectplan en het invullen van ons aanvraagformulier kan dit model zeer behulpzaam zijn. Daarom willen we daar in een workshop meer aandacht aan besteden.

De workshop is bedoeld voor de planmakers en schrijvers van aanvragen van vrijwilligersorganisaties en wordt gegeven door Cees van Breugel (werkzaam bij Stichting Woord en Daad, is organisatieadviseur en teamleider bij Stichting Thuis in West).

Datum en tijdstip
De workshop wordt 12 oktober 2017 gehouden van 09.30 – 14.00 uur. Het aantal plekken is beperkt. Deelname is gratis en is op basis van een motivatiemail. Bij voorkeur is deelname van twee medewerkers per organisatie gewenst, zodat kan worden samengewerkt.

Interesse?
Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Workshops in het Programma Versterking Organisaties

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Nieuwsbericht
fondsen.org

Reactie Greenpeace op Miljoenennota

Greenpeace Nederland reageert op de Miljoenennota van demissionair kabinet Rutte III gepresenteerd op Prinsjesdag. Faiza Oulahsen, hoofd Klimaat en Energie bij Greenpeace Nederland. “Deze Prinsjesdag

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV