VOOR GOEDE DOELEN

Fondsen.org is sinds 1996 het platform met alles over Goede Doelen. Onze organisatie is opgericht vanuit een coöperatieve gedachten in samenwerking met de goede doelen. Via onze website Fondsen.org bieden wij consumenten en mensen uit de charitatieve sector een overzicht van het nieuws en de nieuwste vacatures uit de wereld van de Goede Doelen.

Daarnaast bieden wij via onze platformen oplossingen voor Goede Doelen op het gebied van fundraising en het werven van medewerkers en vrijwilligers. Wij bieden hierbij zowel losse producten als abonnementen. Een overzicht van de mogelijkheden voor het plaatsen van vacatures vindt u onder de onderstaande knop.

De kosten van een abonnement, voor bijvoorbeeld het onbeperkt plaatsen van vacatures, zijn afhankelijk van de jaarlijkse som van baten van uw Goede Doel. Voor de mogelijkheden van een abonnement, of overige vragen, verzoek ik u daarom contact met ons op te nemen via het formulier hiernaast.

Bent u op zoek naar onze algemene voorwaarden of privacybeleid? Meer informatie vindt u onder de volgende links:
 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV