VOOR PARTICULIEREN

Fondsen.org is sinds 1996 het platform met alles over Goede Doelen. Onze organisatie is opgericht vanuit een coöperatieve gedachten in samenwerking met de goede doelen. Via onze website Fondsen.org bieden wij particulieren en mensen uit de charitatieve sector een overzicht van het nieuws en de nieuwste vacatures uit de wereld van de Goede Doelen.

Heeft u een vraag aan ons of wil u meer informatie? Als u het contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Graag wijzen wij u erop dat wij geen vertegenwoordiging zijn van de goede doelen die vermeld staan op deze website. Voor vragen over projecten en donaties verzoeken wij u rechtstreeks contact op te nemen met het betreffende goede doel. 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV