Vijf vragen over corona in crisisgebieden

De wereld staat op z’n kop en er is veel onduidelijkheid omtrent het coronacrisis. Geen land is zeker van de toekomst en in veel landen is angst. Ook medewerkers van ZOA houden hun hart vast: hoe erg zal de crisis toeslaan? In dit artikel willen we graag een aantal veelgestelde vragen beantwoorden rondom corona en de reactie van ZOA in deze periode. 

Waarom helpt ZOA niet in Nederland?
Er zijn al veel initiatieven opgestart in Nederland. De verbinding en omkijken naar elkaar is mooi om te zien. Echter ZOA heeft niet de uitvoerende capaciteit in Nederland en moet keuzes maken waar de mensen en middelen ingezet kunnen worden. De doelgroep waar ZOA al jaren mee samenwerkt in 16 landen wordt ook zwaar getroffen en deze mensen willen we niet in de steek laten. Alle mensen die we hielpen voor corona, hebben in meer of mindere mate last van de pandemie. Veel mensen – vaak aan de onderkant van de samenleving – worden nu het hardst getroffen.

Vijf vragen over corona in crisisgebieden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV