Video: Kijkje achter de schermen bij het vaccineren

Nederlandse Rode Kruis

Alle diepvriezen, naalden en pleisters verzamelen: het vaccineren is begonnen! Sinds deze week helpt het Rode Kruis de GGD bij het vaccineren tegen het coronavirus. Mensen met een medische achtergrond nemen het prikken voor hun rekening en onze EHBO’ers staan klaar om te helpen als iemand onwel wordt. Hoe gaat dat er nu precies aan toe op zo’n vaccinatielocatie? Vlogger Sammy zocht het uit.

In actie tijdens de coronacrisis

Het Rode Kruis komt in actie tijdens de coronacrisis. Niet alleen helpen we de GGD bij het vaccineren, testen en bron- en contactonderzoek, ook ondersteunen we medische instellingen die het door de crisis drukker hebben dan ook. Daarnaast staan we klaar voor de meest kwetsbaren in onze samenleving met onder andere voedselhulp en een luisterend oor. Lees wat we doen en hoe jij kunt helpen!

Dit artikel is afkomstig van de website van het Nederlandse Rode Kruis:

https://www.rodekruis.nl/nieuwsbericht/video-kijkje-achter-schermen-vaccinatiestraat/

Video: Kijkje achter de schermen bij het vaccineren

Nederlandse Rode Kruis

Mensen in nood

Anna van Saksenlaan 50, Den Haag, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV