Vacature plaatsen

Fondsen.org is sinds 1996 het platform met alles over Goede Doelen. Via onze website Fondsen.org bieden wij consumenten en professionals een overzicht van de nieuwste vacatures uit charitatieve sector.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden om een vacature op onze website te plaatsen. Daarnaast kan u bij ons een abonnement af te sluiten voor het onbeperkt plaatsen van vacatures. De kosten van een dergelijk abonnement zijn afhankelijk van de jaarlijkse som van baten van uw Goede Doel.

VRIJWILLIGERVACATURE

Alle vrijwilliger en stagiaire vacatures
0
  • Onbeperkt aantal vacatures
  • Plaatsing voor 30 dagen
  • Doorplaatsing op Facebook

VACATURE PROFESSIONAL

Enkelvoudige vacature plaatsing
200
  • 1 vacature
  • Plaatsing voor 30 dagen
  • Doorplaatsing op LinkedIn & Facebook

STRIPPENKAART VACATURE

Voordelig meerdere vacatures plaatsen
800
700
  • Vier vacatures
  • Plaatsing voor 30 dagen
  • Doorplaatsing op LinkedIn & Facebook
VOORDEEL

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

VACATURE PLAATSING

Als u het onderstaande formulier invult dat nemen wij contact met u op over de aanleverspecificaties voor uw vrijwilligervacature of stageplaats. Na plaatsing ontvangen u hiervan een bevestiging. Aan deze plaatsing zijn geen kosten verbonden

Ik wil graag een vacature plaatsen

VACATURE PLAATSING

Als u het onderstaande formulier invult dat nemen wij contact met u op over de aanleverspecificaties voor de vacature. Na plaatsing ontvangen u hiervan een bevestiging. De factuur zal vervolgens per email naar u worden toegestuurd.

Ik wil graag een vacature plaatsen

VACATURE PLAATSING

Als u het onderstaande formulier invult dat nemen wij contact met u op over de aanleverspecificaties voor de plaatsingen van uw vacatures. Na plaatsing ontvangen u per plaatsing een bevestiging. De factuur voor de strippenkaart zal per email naar u worden toegestuurd.

Ik wil graag een STRIPPENKAART