Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Steune Goede Doelen met Virtueel vuurwerk

Stichting Vluchteling

Jaarlijks geven Nederlanders ongeveer zeventig miljoen euro uit aan vuurwerk. Door het landelijk verbod kan dat dit jaar niet. Wat te doen met dat vuurwerk budget? Supergoedvuurwerk.nl biedt een sympathiek alternatief, in de vorm van een webshop met virtueel vuurwerk. Kopers doen direct een donatie aan het goede doel. In ruil daarvoor ontvangen ze een online vuurwerkshow voor oudjaar op zijn of haar beeldscherm. En Stichting Vluchteling ontvangt een belangrijke bijdrage.

Sympathieke actie voor goede doelen

Met het verbod op evenementen ging er een streep door alle sponsorlopen, straatwerving en benefiet acties. Daardoor zijn veel goede doelen het afgelopen jaar inkomsten misgelopen. Om hen een extra steuntje in de rug te geven, bedacht een aantal creatieven een ludiek idee om geld voor ze op te halen. Met virtueel vuurwerk ga je toch nog knallend het nieuwe jaar in. En door te doneren, begin je 2021 met een ‘supergoed’ gevoel, aldus de initiatiefnemers.

Social media laten ‘ontploffen’

Op oudejaarsdag brengen alle kopers hun virtuele vuurpijlen en fonteinen tot ‘ontploffing’ via social media, om zo een virtuele vuurwerkshow te ontketenen op alle mobiele telefoons en beeldschermen. Door het bestellen van dit virtuele vuurwerk doe je meteen een donatie aan vijf deelnemende goede doelen, waaronder Stichting Vluchteling. De opbrengsten worden gelijkmatig verdeeld over de doelen.

Bestel nu je virtuele vuurwerkpakket

De Healthy Cracker, The Final Lockdown, of een 2000-klapper. Zomaar wat namen van pakketten die je kunt bestellen via de webshop van Supergoedvuurwerk.nl. In de webshop vind je virtuele vuurwerkpakketten in alle soorten en maten, van losse vuurpijlen tot fonteinen.

Toch vuurwerk dit jaar!? Jazeker: virtueel vuurwerk voor het goede doel. Dat is Supergoedvuurwerk.nl. Koop nu, doneer en zet het in je timeline. Help mee social media te laten ontploffen op 31 december!

Dit artikel is afkomstig van de website van Stichting Vluchteling:

https://www.vluchteling.nl/nieuws/2020/12/virtueel-vuurwerk-steunt-goede-doelen

Steune Goede Doelen met Virtueel vuurwerk

Stichting Vluchteling

Mensen in nood

Stichting Vluchteling, Laan van Nieuw Oost-Indië, Den Haag, Nederland

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV