Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sieradenmuze live

Armbanden van kurk, kunststof en aluminium zijn momenteel in de tentoonstelling Dromen in beton te zien. Maar de sieradencollectie van het Centraal Museum is veel omvangrijker: 555 stukken in totaal, waarvan meer dan de helft van na 1945. De collectie behelst ringen uit de middeleeuwen, haarwerk, gitten, sieraden van Gerrit Rietveld, het kachelpijpcollier van Gijs Bakker en sieraden van nu. Deze is vanaf heden opgenomen in Sieradenmuze. Op dit nieuwe platform zijn sieraden uit verschillende Nederlandse museumcollecties te vinden. Van moderne auteurssieraden tot historische horloges. Vanaf vandaag is Sieradenmuze live. 

Sieradenmuze is een initiatief van Museum Arnhem, Centraal Museum, CODA Museum, Rijksmuseum, TextielMuseum en Design Museum Den Bosch, en is onderdeel van Modemuze.nl.

Sieradenmuze live

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Nieuwsbericht
fondsen.org

Reactie Greenpeace op Miljoenennota

Greenpeace Nederland reageert op de Miljoenennota van demissionair kabinet Rutte III gepresenteerd op Prinsjesdag. Faiza Oulahsen, hoofd Klimaat en Energie bij Greenpeace Nederland. “Deze Prinsjesdag

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV