Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

scribit.pro finalist Rabobank Innovatie Prijs

Bartimeus Fonds

Mooi nieuws! Scribit.pro is finalist in de race naar de hoofdprijs van de Rabobank Duurzame Innovatie Prijs 2020 in de categorie Vitale Gemeenschap en zorg!

Scribit.pro is een online platform dat consumenten en organisaties de mogelijk biedt om video’s toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Het levert de know-how en de tools om iedere video zelf te kunnen voorzien van ondertiteling, audiodescriptie en een tekstalternatief. De innovatie betreft specifiek het toepassen van text-to-speech om op een laagdrempelige en betaalbare manier zelf audiodescriptie te kunnen produceren. Audiodescriptie is een techniek waarbij een stem vertelt wat er in beeld te zien is als er geen dialogen zijn. Zo kunnen mensen die blind of slechtziend zijn het volledige verhaal goed volgen. De toegankelijkheidsbestanden kunnen daarna eenvoudig worden gedownload en aan een video (player) worden toegevoegd (conform de webrichtlijnen WCAG 2.1.)

Eerder ontwikkelden wij scribit.tv, dat zich richt op audiodescriptie voor YouTube video’s. Scribit.pro is hier de doorontwikkeling van.

Stem voor de publieksprijs

Naast de vakprijs is er een publieksprijs. Stemmen hiervoor kan eenvoudig via deze link: https://rabobank.nl/rdi

The post scribit.pro finalist Rabobank Innovatie Prijs appeared first on Bartiméus Fonds.

Dit bericht is afkomstig van de website van Bartiméus Fonds.nl:

scribit.pro finalist Rabobank Innovatie Prijs

scribit.pro finalist Rabobank Innovatie Prijs

Bartimeus Fonds

Utrechtseweg 82a, Zeist, Nederland

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV