RTL Boulevard en Cordaid samen in actie: Help 15.000 kinderen naar hun eerste verjaardag

Cordaid

Vanavond start de nieuwe actie van RTL Boulevard en Cordaid: Help 15.000 kinderen naar hun eerste verjaardag. Daarin komen wij op voor kinderen in de armste gebieden ter wereld.

Hoewel de babysterfte meer dan gehalveerd is in de laatste 30 jaar, sterven wereldwijd elke dag nog meer dan 10.000 kinderen vóór hun eerste verjaardag. In veel gevallen had dit voorkomen kunnen worden met eenvoudige medische zorg: een veilige geboorte, groeimonitoring en vaccinaties.

In de uitzending van 18:30 op RTL 4 zullen de presentatoren aandacht vragen voor dit schrijnende probleem.

Met de opbrengst van de actie werkt Cordaid aan betere gezondheidszorg voor moeders en kinderen. Dankzij kwalitatieve zorg in het eerste levensjaar kunnen meer kinderen een goede start maken, hun eerste verjaardag halen en een eerlijke kans krijgen om gezond op te groeien.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Cordaid:

https://www.cordaid.org/nl/nieuws/rtl-boulevard-en-cordaid-samen-in-actie-help-15-000-kinderen-naar-hun-eerste-verjaardag/

RTL Boulevard en Cordaid samen in actie: Help 15.000 kinderen naar hun eerste verjaardag

Cordaid

Cordaid, Grote Marktstraat, Den Haag, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV