RIJKS® restaurant start met afhaal- en bezorgmaaltijden

Foto: Rinze Vegelien

Het menu van drie gangen (€32,50) bestaat uit een groene gazpacho vooraf, tri-tip van rund als hoofdgerecht en een chocolade brownie als afsluiter. Bij het menu serveren we een gezonde amuse, speltbrood met boter en friandises. Om de sfeer van RIJKS thuis na te kunnen bootsen, is een brief met instructies bijgevoegd van Joris Bijdendijk zelf. Indien gewenst kunnen er ook wijnen bij besteld worden.

Het menu is vanaf maandag 16 maart te bestellen en wordt bezorgd via Deliveroo en Uber Eats. Ook is het mogelijk om het eten zelf af te halen bij het restaurant. De bestelling verloopt dan ook via beide bezorgdiensten. Overigens is RIJKS restaurant gewoon geopend voor lunch en diner, echter gelimiteerd tot maximaal 75 couverts. Kijk voor meer informatie op rijksrestaurant.nl.

RIJKS® restaurant start met afhaal- en bezorgmaaltijden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV