Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reddersgala gasten doneren reddingboot aan KNRM

KNRM

Ieder jaar vertelt Edward Zwitser op het Reddersgala in Grand Hotel Huis ter Duin een podiumverhaal over het werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Omdat dit jaar het Reddersgala niet door kon gaan, mocht Zwitser (coronaproof) op tournee om dat verhaal bij tientallen deelnemende bedrijven op locatie te vertellen. Veel sponsoren gaven als reactie een bijdrage voor ons doel bij deze tournee: het realiseren van een nieuwe reddingboot.

Zondag verraste Zwitser namens de KNRM de familie Noorlander (van Grand Hotel Huis ter Duin): de gerealiseerde reddingboot zal worden vernoemd naar Gé Noorlander, de vorig jaar overleden echtgenoot van Marian Noorlander, de huidige eigenaar van het hotel. De schenkers én de KNRM uiten hiermee hun waardering aan de familie, die al tien jaar enorm goed is voor de KNRM.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van de KNRM:

https://www.knrm.nl/nieuws/reddersgala-gasten-doneren-reddingboot

Reddersgala gasten doneren reddingboot aan KNRM

KNRM

Mensen in nood

KNRM Hoofdkantoor, Haringkade, IJmuiden, Nederland

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV