Rapport Global Response plan Covid-19

Dokters van de Wereld

Dokters van de Wereld/Médecins du Monde (MdM) zet zich sinds het begin van de pandemie wereldwijd in om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Onze hulpverleners bieden medische zorg en ondersteuning aan kwetsbare bevolkingsgroepen in 67 landen. Dat doen we zoveel mogelijk samen met de lokale, regionale en nationale overheden van de landen waarin we actief zijn. MdM volgt daarbij de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De verspreiding van het coronavirus is helaas nog niet bedwongen. We moeten dus alert blijven en vooruit denken. Lees meer over onze werkwijze, strategie en aanbevelingen in het MdM Global Covid-19 response plan.

Dit artikel is afkomstig van de website van Dokters van de Wereld:

Rapport Global Response plan Covid-19

Rapport Global Response plan Covid-19

Dokters van de Wereld

Ontwikkelingshulp

Dokters Van De Wereld, Nieuwe Herengracht, Amsterdam, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV