Oranje Fonds lanceert nieuwe campagne #jijdoetertoe 

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds lanceert zijn nieuwe campagne #jijdoetertoe. Door de coronacrisis zijn veel Nederlanders in (diepere) eenzaamheid, armoede en psychische problemen beland. Ook nu we elkaar weer meer kunnen ontmoeten, verdwijnen deze gevolgen niet vanzelf. Sociale initiatieven steunen enorm veel mensen die het (tijdelijk) moeilijk hebben. Daarom komt het Oranje Fonds met een nieuwe campagne, die wijst op het belang van deze initiatieven. En die tegelijk een positieve boodschap stuurt aan mensen in onze samenleving die soms wel wat extra steun kunnen gebruiken. Want voor al deze mensen geldt dezelfde boodschap: jij dóet ertoe.

Nederland kent vele sociale stichtingen en organisaties die zich (vaak ook vrijwillig) inzetten om mensen te helpen. Deze organisaties hebben in de afgelopen periode enorme veerkracht getoond, maar ze kunnen het niet alleen. Als grootste sociale fonds van Nederland versterkt en verbindt het Oranje Fonds zulke mensen en initiatieven. Met financiële steun, maar juist ook met kennis en advies. En nu ook met deze nieuwe campagne. Want daarmee wil het Oranje Fonds zorgen dat méér mensen en organisaties het belang van zulke initiatieven gaan zien.   

Sandra Jetten, directeur van het Oranje Fonds, benadrukt deze boodschap nog maar eens: “Wij spreken elke dag initiatiefnemers die sterke projecten opzetten om er voor anderen te zijn. Om te zorgen dat niemand er alleen voor staat, ook als het leven niet loopt zoals je eigenlijk zou willen. Zij dóen er echt toe en laten mensen ervaren dat iederéén ertoe doet. Dat is precies de reden waarom wij hen versterken en verbinden, zodat zij hun werk nog beter kunnen doen en kunnen ontwikkelen. Zij verdienen dat.” 

In onze nieuwe campagne worden de verhalen verteld van initiatieven en de mensen die door deze initiatieven weer ervaren dat zij ertoe doen. Nieuwsgierig naar wat #jijdoetertoe nog meer kan betekenen? 

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van het Oranje Fonds:

https://www.oranjefonds.nl/nieuws/oranje-fonds-lanceert-nieuwe-campagne-jijdoetertoe

Oranje Fonds lanceert nieuwe campagne #jijdoetertoe 

Oranje Fonds

Maatschappij

Maliebaan 18, 3581 CP Utrecht, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV