Oproep: teken de petitie ‘Gezondheid voor iedereen’

KNCV Tuberculosefonds

Ziektes kennen geen grenzen, dat weten wij als geen ander. Door COVID-19 is de hele wereld wakker geschud over het belang van betaalbare en goede gezondheidszorg, een doel waar wij ons bij KNCV Tuberculosefonds hard voor maken. Dit kan niet langer wachten. We moeten nu actie ondernemen om het coronavirus, tuberculose en andere ziektes de wereld uit te helpen. Door samen te werken wordt de wereld gezonder en veiliger voor ons allemaal.

Daarom roepen wij de Nederlandse regering en de Tweede Kamer op om in de volgende regeringsperiode, van 2021 – 2025, extra te investeren in ontwikkelingssamenwerking en gezondheid wereldwijd. Door deze petitie te tekenen, laat u de regering weten dat u ook staat achter betaalbare en goede gezondheidzorg wereldwijd.

Teken de petitie van ONE, Cordaid, Aidsfonds, Amref Flying Doctors, Artsen zonder Grenzen, Health Action International, KIT Royal Tropical Institute, KNCV Tuberculosefonds, NVTG, PharmAccess, PSI-Europe, Rode Kruis, Save the Children, TROIE, UNICEF, Wemos en andere Nederlandse organisaties en draag bij aan een betere gezondheid voor iedereen.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van KNCV Tuberculosefonds:

https://www.kncvtbc.org/2021/02/01/gezondheid-voor-iedereen-teken-de-petitie/

Oproep: teken de petitie ‘Gezondheid voor iedereen’

KNCV Tuberculosefonds

Gezondheid en Handicaps

Benoordenhoutseweg 46, 2596 BC Den Haag, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV