Open dag en informatiemarkt Groot Schuylenburg

Op zoek naar (vrijwilligers) werk?

Medewerkers vertellen graag waarom het werken in de gehandicaptenzorg zo bijzonder is. Ga in gesprek en kom erachter wat voor jou de mogelijkheden zijn en op welke manier jij zou kunnen helpen. Ben je opzoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding? Bespreek dan de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Voor (aankomende) professionals in de zorg zijn er interactieve workshops. Zoals over werken in de driehoek, reflecteren op kwaliteit of de Triple-C methodiek. Ga samen met recruiters in gesprek over werken in de gehandicaptenzorg, de opleidingsmogelijkheden en wat voor jou belangrijk is in je loopbaan.

Op zoek naar een woning of dagbesteding?

Cliënten vertellen graag meer over hun woon- of werkplek en staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Ga in gesprek met onze zorgbemiddelaars en onderzoek samen welke woon- en werkmogelijkheden er zijn en welke hulp het beste past.

Kom langs!

Iedereen is welkom op de open dag. Kom dus vooral een kijkje nemen op zaterdag 21 maart, 11.00-15.00 uur.

Open dag en informatiemarkt Groot Schuylenburg

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV