Nieuwe junior conservator voor Boijmans dankzij beurs Prins Bernhard Cultuurfonds

Boijmans

Deze maand start Marthe Kes als junior conservator Toegepaste kunst en vormgeving bij Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. Haar plek is mogelijk gemaakt door een Conservatoren Stipendium van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Het Conservatoren Stipendium dat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar beschikbaar stelt, zorgt ervoor dat een zittende museumconservator meer ruimte krijgt voor onderzoek naar de eigen collectie. Ten tweede geeft het jonge recent afgestudeerde kunsthistorici als Marthe Kes (Rotterdam, 1993) de gelegenheid ervaring op doen. Museum Boijmans Van Beuningen had tweemaal eerder -in 2014 en 2015- een conservator in dienst dankzij het Conservatoren Stipendium dat in 2013 door het Cultuurfonds werd ingesteld.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Museum Boijmans van Beuningen:

https://www.boijmans.nl/nieuws/nieuwe-junior-conservator-voor-boijmans-dankzij-beurs-prins-bernhard-cultuurfonds

Nieuwe junior conservator voor Boijmans dankzij beurs Prins Bernhard Cultuurfonds

Boijmans

Boijmans Van Beuningen, Museumpark, Rotterdam, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV