Marianne Verhaar-Strijbos nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Terre des Hommes

Terre des Hommes

We zijn verheugd mevrouw Marianne Verhaar-Strijbos te verwelkomen als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Terre des Hommes Nederland. “We moeten al het mogelijke doen om kinderen te laten gedijen, want zij zijn onze hoop voor de toekomst.”

We zijn verheugd mevrouw Marianne Verhaar-Strijbos te verwelkomen als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Terre des Hommes Nederland.

Marianne heeft een langlopende carrière in het bankwezen, meer specifiek in Vermogensbeheer en Filantropie advies o.a. bij ABN AMRO MeesPierson. Momenteel bekleedt ze de functie van Managing Director Wealth Management bij Banque J. Safra Sarasin, een toonaangevende Zwitserse private bank. In haar carrière heeft Marianne altijd nauw samengewerkt met organisaties in (internationale) ontwikkeling, zorg en cultuur. Marianne toont grote betrokkenheid bij liefdadigheidsorganisaties door haar vrijwillige inzet. Ze bekleedt verschillende toezichthoudende posities, waaronder bij The Hunger Project.

“We moeten al het mogelijke doen om kinderen te laten gedijen, want zij zijn onze hoop voor de toekomst.”

Marianne: “Kinderen beschermen tegen uitbuiting is een van de meest dringende taken van onze tijd. We moeten al het mogelijke doen om kinderen te laten gedijen, want zij zijn onze hoop voor de toekomst. Ik ben vereerd deel uit te maken van Terre des Hommes en zal mijn uiterste best doen om de organisatie te ondersteunen bij het stoppen van kinderuitbuiting en het realiseren van haar doelstellingen in het streven naar een wereld waarin kinderen veilig kunnen opgroeien in hun gezin, vrij van geweld, misbruik, verwaarlozing en uitbuiting!”

Tjipke Bergsma, waarnemend directeur van Terre des Hommes; “We zijn erg verheugd om Marianne te verwelkomen in onze Raad van Toezicht. Ze brengt een schat aan ervaring, kennis en motivatie mee naar de organisatie en de Raad van Toezicht. Ik kijk ernaar uit om met haar samen te werken.”

De introductie van Marianne betekent ook het afscheid van Maarten Koopman die de afgelopen 6 jaar voorzitter is geweest van onze Raad van Toezicht. Wij danken Maarten voor zijn inzet voor Terre des Hommes en de strijd tegen kinderuitbuiting.

Dit bericht is afkomstig van de website van Terre des Hommes:

https://www.terredeshommes.nl/nl/actueel/terre-des-hommes-verwelkomt-nieuwe-voorzitter-raad-van-toezicht

Marianne Verhaar-Strijbos nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Terre des Hommes

Terre des Hommes

Kinderen en kansen

Stichting Terre des Hommes Nederland, Zoutmanstraat, Den Haag, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV