Machteld Ooijens nieuw lid Raad van Toezicht WO=MEN

WO=MEN Dutch Gender Platform

Machteld Ooijens is het nieuwe lid van de Raad van Toezicht van WO=MEN. Zij volgt Elise Kant op, die afgelopen week tijdens de Algemene Leden Vergadering afscheid nam. Ooijens is culturee antropoloog en econome. In het verleden werkte ze onder meer als manager van de afdeling strategie en programmaontwikkeling voor de internationaal opererende NGO ICCO en is sinds 2016 ondernemer via Partnering for Social Impact. Hier ondersteunt ze ondernemingen, NGOs en overheden bij het bereiken van hun impact-doelen. Zij hoopt haar energie, managementervaring, inzichten uit binnen-en buitenland, en expertise op het gebied van gender, IMVO en de rol van het bedrijfsleven, als toezichthouder in te kunnen zetten ter ondersteuning van WO=MEN.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van WO=MEN:

https://wo-men.nl/nieuwsbericht/machteld-ooijens-nieuw-lid-raad-van-toezicht-wo-men

Machteld Ooijens nieuw lid Raad van Toezicht WO=MEN

WO=MEN Dutch Gender Platform

Maatschappij

Korte Poten 9B, 2511 EB, Den Haag

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV