Maarten van Beek benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht UAF

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Per 1 september heeft onze Raad van Toezicht een nieuwe voorzitter: Maarten van Beek. Hij volgt Job Cohen op die sinds mei 2014 deze functie bekleedde.

Van Beek heeft ruime toezichthoudende ervaring, onderschrijft en omarmt de doelstellingen van het UAF en beschikt over een voor het UAF zeer relevant netwerk. Hij is werkzaam als directeur human resources bij ING. In zijn werk staat het vinden, ontwikkelen en binden van talent centraal, wat ook de missie is van het UAF. Van Beek heeft een open en gedreven persoonlijkheid die goed bij het UAF past. We zijn dan ook verheugd dat hij zich als voorzitter van de Raad van Toezicht voor onze organisatie gaat inzetten.

We zijn onze vertrekkende voorzitter Job Cohen buitengewoon erkentelijk voor zijn grote betrokkenheid en jarenlange inzet. Ruim zeven jaar zette hij zich intensief in om de onderwijs- en arbeidsmarktkansen van gevluchte studenten en professionals te verbeteren. Daarnaast zette hij zijn netwerk in om deuren te openen voor het UAF. Mede dankzij zijn steun hebben we de afgelopen jaren veel kunnen bereiken. In het najaar organiseert het UAF voor hem een passende afscheidsbijeenkomst.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van UAF:

https://www.uaf.nl/maarten-van-beek-benoemd-tot-voorzitter-raad-van-toezicht-uaf/

Maarten van Beek benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht UAF

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Maatschappij

UAF, Newtonlaan, Utrecht, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV