Maaike van Rest is genomineerd voor de Ds. Visscherprijs

Prijsuitreiking

Op 26 maart wordt bekendgemaakt of Maaike van Rest de Ds. Visscherprijs krijgt voor haar proefschrift. Maaike is als onderzoeker verbonden aan ’s Heeren Loo en de Vrije Universiteit Amsterdam. Naast Maaike zijn ook Tessa Frankena en Cis Vrijmoeth genomineerd. Cis Vrijmoeth was orthopedagoog bij ’s Heeren Loo in Apeldoorn toen hij promoveerde met zijn studie naar het herkennen van de behoefte aan palliatieve zorg. Wij wensen hen alle drie veel succes!

Over de Ds. Visscherprijs

Op 26 maart wordt voor de dertiende keer de Ds. Visscherprijs in de Janskerk in Utrecht uitgereikt voor een “uitmuntend proefschrift betreffende de gehandicaptenzorg”. De prijs van 20.000 euro wordt eenmaal in de twee jaar toegekend en is een initiatief van het Ds. J.A. Visscherfonds samen met het Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen (NTZ).

Meer weten?

Wil je meer weten over onderzoek bij ’s Heeren Loo? Neem dan contact op met Bas Bijl via bas.bijl@sheerenloo.nl.

Maaike van Rest is genomineerd voor de Ds. Visscherprijs

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV