Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat je horen tijdens de klimaatmars op 14 maart 2021!

Milieudefensie

In 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Daarom organiseren we op 14 maart een klimaatmars door heel Nederland. Laat je horen voor eerlijk klimaatbeleid. Samen maken we er de grootste klimaatmars in de geschiedenis van. Doe je mee met een klimaatmars in jouw regio?

De vervuiler betaalt, toch?

Terwijl we met miljoenen Nederlanders keihard ons best doen om uit de crisis te komen, doen vervuilende bedrijven en hun aandeelhouders niet mee. Juist zij die voor de meeste vervuiling zorgen en dus het meest kunnen bijdragen aan de oplossing.

We zien hoe de overheid het toelaat. Door miljarden euro’s aan subsidies, leningen en belastingvoordelen te geven aan grote vervuilende bedrijven. Dit gaat ten koste van mensen; gezinnen, zzp’ers en kleine ondernemers. De overheid kan ons geld maar 1 keer uitgeven. Nu maakt ons belastinggeld de klimaatcrisis erger. Dat moet anders! 

Overheid: kies voor het klimaat

Met de verkiezingen op komst is het de hoogtse tijd voor eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid. Onze overheid kan er op toezien dat grote, vervuilende bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen om te verduurzamen. Op eigen kosten.

Wij eisen eerlijke klimaatoplossingen voor iedereen. Voor boeren, Inheemse mensen en jongeren. Voor gezinnen, kleine ondernemers, voor jou. Want iedereen heeft recht op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een goede woning. In Nederland en daarbuiten. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar. 

Samen maken we het verschil

Een eerlijk klimaatbeleid komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang. Daarom laten we 14 maart massaal van ons horen. Samen zorgen wij dat het klimaat de verkiezingen van 2021 wint! Doe mee met de Klimaatmars in jouw regio!

Dit artikel is afkomstig van de website van Milieudefensie:

https://milieudefensie.nl/doe-mee/klimaatmars

Laat je horen tijdens de klimaatmars op 14 maart 2021!

Milieudefensie

Natuur, Milieu en Dieren

Nieuwe Looiersstraat 31, Amsterdam, Nederland

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV