Koninklijk paar reikt Groeicertificaten uit aan deelnemers Groeiprogramma

Oranje Fonds

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima reikten vandaag in Hilversum een Groeicertificaat uit aan 22 deelnemers van ons Groeiprogramma. Ze deden succesvol mee aan de vierde editie, die liep van maart 2017 tot en met april 2021.

Met het Groeiprogramma willen we sociaal ondernemers met ambitie helpen groeien. Ons beschermpaar sprak met de deelnemers onder meer over hun ervaringen en wat zij tijdens het hele traject hebben geleerd. Aan de vierde editie deden onder meer Fietsmaatjes, Stichting Super COOL!, Stichting De Tijdmachine en Stichting Samen Oplopen mee.

“Het was fantastisch dat we geselecteerd werden. Niet alleen krijg je inhoudelijk ondersteuning en een stukje kennisontwikkeling maar ze zijn ook echt achter ons gaan staan”, vertelde Het Buro/S-Team voor onze camera. “De steun van het Oranje Fonds betekent voor ons erkenning en het biedt ons de mogelijkheid om The Masters Home op andere plekken in Nederland te realiseren”, vult deelnemer The Masters aan.

Ontwikkelen en uitvoeren

Het Oranje Fonds Groeiprogramma is een ontwikkel- en uitvoeringstraject voor maatschappelijke organisaties die hun lokale initiatief willen laten groeien.

De organisaties doen mee aan diverse workshops, trainingen en bijeenkomsten. Zo wordt niet alleen hun kennis en expertise vergroot, maar ook hun netwerk uitgebreid. Daarnaast stelt het Oranje Fonds ruim drie jaar financiering beschikbaar. AMB Amro Foundation, McKinsey, PWC, &Samhoud en Vebego zijn partners van het Groeiprogramma.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van het Oranje Fonds:

https://www.oranjefonds.nl/nieuws/koninklijk-paar-reikt-groeicertificaten-uit-aan-deelnemers-groeiprogramma

Koninklijk paar reikt Groeicertificaten uit aan deelnemers Groeiprogramma

Oranje Fonds

Maatschappij

Maliebaan 18, 3581 CP Utrecht, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV