Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Komt het Zien! Thuis musical met blindentolk

Bartimeus Fonds

Komt het Zien! gaat door met THUIS, waar weer een nieuwe musical beschikbaar is: ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ van de Efteling. Deze familiemusical is online en op de Webbox te beleven met live ingesproken audiodescriptie. Zo kunnen kinderen en ouders met een visuele beperking ook mee genieten. Dankzij de steun van onze donateurs kunnen wij dit mogelijk maken!

Verhaal met live audiodescriptie

Bij live audiodescriptie hoor je via een koptelefoon een gesproken verslag van de voorstelling door een blindentolk. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als je minder of niets ziet. En zo kunnen mensen met een visuele beperking dus ook het verhaal van Sprookjessprokkelaar goed volgen: Als Sterre’s enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? Volg Sterre haar spannende zoektocht naar verhalen in Sprookjessprokkelaar de musical.

Komt het Zien! THUIS

Sprookjessprokkelaar de musical met audiodescriptie is nu voor iedereen online beschikbaar via www.komthetzien.nl/thuis.sprookjessprokkelaar, het Efteling Theater YouTube-kanaal en via Audiomaatje Webbox.

Dit bericht is afkomstig van de website van Bartiméus Fonds.nl:

Thuis musical met blindentolk

Komt het Zien! Thuis musical met blindentolk

Bartimeus Fonds

Utrechtseweg 82a, Zeist, Nederland

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV