Kom op voor de natuur en deel #mijnnatuurblijft

Het opgeven van Nederlandse natuur is geen optie. We hebben natuur nodig: voor een mooie en gezonde leefomgeving, om even lekker te ontspannen en om van haar schoonheid te genieten.

Natuur die tegen een stootje kan en unieke planten en dieren een thuis biedt. Samen komen we op voor onze Nederlandse natuur. Deel onder de hashtag #mijnnatuurblijft op Twitter of Instagram een foto van natuur dichtbij, die jij wil behouden. Zo laat je aan Nederland weten waarom jij vindt dat deze natuur moet blijven.

Deel op Twitter

Ik wil meedoen. Hoe doe ik dat?

  • Ga naar jouw favoriete natuurgebied en maak een mooie foto. Dat mag een beschermd natuurgebied zijn, maar ook gewoon een bos bij jou in de buurt. 
  • Deel deze foto vóór 8 december op je Instagram of Twitter account met de hashtag #mijnnatuurblijft en vertel waarom deze natuur belangrijk voor je is.
  • Roep je volgers, vrienden en familie op om mee te doen. Zo maken we samen deze positieve beweging voor de natuur nog groter!
  • En wil je nog meer doen? Doe dan mee aan ons Nationale natuurmoment! Ga op 8 december de natuur in en deel om 12.00 uur een foto op Instagram, Twitter of Facebook met de hashtag #mijnnatuurblijft.

Deze mensen doen al mee:

Samen voor een betere natuur

#mijnnatuurblijft is een initiatief van Anthonie Stip.  Het is een protest tegen de aankondiging van het kabinet om te bekijken of de beschermde Natura2000-gebieden in ons land verplaatst of opgeheven kunnen worden.  Aanleiding is de aanpak van de stikstofcrisis. Maar we hebben juist meer natuur nodig! Daarom steunt Milieudefensie deze actie.

Kom op voor de natuur en deel #mijnnatuurblijft

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV