Kom in actie tegen corona

Help mee in de strijd tegen corona. Juist nu, kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Daarom zijn we een actieplatform gestart. Op www.actievoorvluchtelingen.nl nodigen we je uit om een bijdrage te leveren in onze strijd tegen corona.

Help mee in de strijd tegen het virus

Vanaf vandaag kun jij, met jouw idee, geld inzamelen en ons op die manier helpen om de verspreiding van het coronavirus in vluchtelingenkampen te voorkomen. Bak heerlijke taarten voor de buurt, organiseer een online feestje of verkoop al je oude spullen. Samen kunnen we in deze crisis het verschil maken.

Support het platform

Ben je van plan om zelf geen actie op te zetten? Dan ben je vast benieuwd naar de acties van anderen. Hou dan ook vooral het platform de komende tijd in de gaten. Steun jouw favoriete actie en deel dit initiatief vooral met de mensen om je heen! Alleen samen met jullie wordt dit een succes.

Kom in actie tegen corona

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV