Internationale Vrouwendag bij het Stedelijk

Mama Cash

Fijne Internationale Vrouwendag!

Normaal gesproken zouden we op Internationale Vrouwendag het Feminist Festival samen met het Stedelijk Museum Amsterdam hosten, maar dit jaar hebben we andere manieren gevonden om het samen te vieren.

Voor Internationale Vrouwendag spraken we met Lydienne Albertoe van Metro54 en Thomas Castro van het Stedelijk Museum over het nieuwe project We’re Out Here – Post No Bills.

Metro54 is een platform voor jonge kunstenaars, denkers, activisten, schrijvers en hustlers die de grenzen van hun (kunst) disciplines verleggen, met bijzondere aandacht voor de talenten die hun inspiratie halen uit de mondiale en hedendaagse stedelijke cultuur.

Hoewel het museum momenteel gesloten is, zijn we vandaag het museum binnengegaan om met Lydienne en Thomas te praten over street art, vrouwen van kleur in de kunst en het nieuwe feministische jaar. Bekijk de onderstaande video, en vergeet niet je eigen Feminist met een to-do-notitieboekje te bemachtigen!

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Artsen zonder Grenzen:

https://www.mamacash.org/nl/internationale-vrouwendag-bij-de-stedelijk-museum-amsterdam

Internationale Vrouwendag bij het Stedelijk

Mama Cash

Mensenrechten

Eerste Helmersstraat 17, 1054 CX AMSTERDAM

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV