In Zuid-Afrika betekent Tjommie ‘vriend’. Kinderen in townships staan dagelijks bloot aan geweld, misbruik, drugs, werkloosheid en jeugdzwangerschappen. Een vriend die hulp biedt, is daarom van levensbelang. Al 20 jaar helpt Tjommie kwetsbare kinderen door in hun basale levensbehoeften te voorzien en hun sociaal-emotionele ontwikkeling te stimuleren. Tjommie is een klein goed doel dat kinderen die opgroeien in townships van Zuid-Afrika de steun biedt die ze zo hard nodig hebben.

Ieder kind verdient een kans op een toekomst. Armoede is vaak een vicieuze cirkel. Zonder hulp is het ongelofelijk moeilijk om daar uit te komen. Tjommie biedt wezen en kwetsbare kinderen, die opgroeien in townships, de dagelijkse ondersteuning die eigenlijk zo gewoon is en waar ieder kind recht op heeft: drinkwater, veiligheid, voeding, aandacht, onderwijs en ontspanning. Zodat de kinderen vooruit kunnen komen, een alternatief hebben voor het gevaar van de straat, weerbaar worden, hun talenten ontwikkelen en opgroeien tot sterke jongvolwassenen met een toekomstperspectief.

Meer weten over Tjommie:

Vacatures van Tjommie

Nieuwsberichten van Tjommie

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV