Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Stichting Joods Nationaal Fonds

Het Joods Nationaal Fonds richt zich op de ontwikkeling van duurzame, ecologische projecten ten behoeve van de leefbaarheid van alle mensen in de Israelische samenleving. Bekijk de video over het JNF Nederland hier.

De aandacht van het JNF gaat in het bijzonder uit naar bebossing, land- en tuinbouw, innovatief waterbeheer en onderzoek. Israel loopt voorop in ecologische innovatie. Het is het enige land ter wereld dat nu meer bomen heeft dan 100 jaar geleden en waar 90% van al het afvalwater wordt hergebruikt voor landbouw. Daarbij deelt Israel haar kennis op het gebied van watermanagement en het tegengaan van woestijnvorming met andere landen, vooral in Azië en Afrika. Het JNF is hierin een belangrijke schakel. Over de ecologische projecten van het JNF lees je op de websiteEn bekijk de video van het project Arava om een beter beeld te krijgen van de projecten die we steunen.

Meer weten over Stichting Joods Nationaal Fonds:

Stichting Joods Nationaal Fonds

Van Leijenberghlaan, Amsterdam, Nederland

Vacatures van Stichting Joods Nationaal Fonds

Dit goede doel heeft momenteel geen vacatures

Nieuwsberichten van Stichting Joods Nationaal Fonds

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV