Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe beheert een 5.400 ha groot, goed toegankelijk natuurgebied met diverse landschappen (bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen)  en de daarbij behorende fauna. Het doel is het Park duurzaam in stand te houden voor toekomstige generaties. De Stichting doet dit in nauwe samenwerking met het in het Park gelegen Kröller-Müller Museum. Het Park is bekend om haar hoge natuurwaarden, 1.800 gratis Witte Fietsen, het Jachthuis Sint Hubertus, het Museonder en de talrijke excursies en activiteiten.

In 2017 ontving het Park in Brussel de Belleuropa Award als erkenning voor het actieve beheer dat heeft geleid tot een hoge biodiversiteit.

Het Park ontvangt jaarlijks ruim 500.000 betalende bezoekers en voert een grotendeels subsidie onafhankelijke exploitatie.

Meer weten over Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe:

Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Apeldoornseweg 250, 7351 TA Hoenderloo, Nederland

Vacatures van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Dit goede doel heeft momenteel geen vacatures

Nieuwsberichten van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV