Stichting De Noordzee

Stichting De Noordzee is al 40 jaar dé organisatie als het gaat om bescherming en duurzaam gebruik van de Noordzee. Wij richten ons op vier doelen: Ruimte voor natuur, Schone zee, Duurzaam voedsel en Natuurvriendelijke energie. Samen met anderen werken wij aan het oplossen van de grootste milieu-uitdagingen op de Noordzee.

Missie
Stichting De Noordzee streeft naar een bloeiende, duurzame Noordzee voor natuur en mens. Een zee met een goed functionerend ecosysteem dat invloeden van buiten veerkrachtig opvangt. De Noordzee wordt duurzaam gebruikt. Dat betekent dat de grens voor menselijk gebruik wordt bepaald door wat het ecosysteem aankan, zodat ook onze kinderen en de generaties erna van de Noordzee en haar natuur kunnen genieten.

Visie
Duurzaam gebruik van de Noordzee krijgt pas volledige betekenis als het belang hiervan gedragen wordt door de partijen die bij de Noordzee betrokken en actief zijn. Hiervoor wil Stichting De Noordzee de krachten bundelen, dialoog aangaan, samenwerken en verbetering realiseren.

Kernwaarden
Stichting De Noordzee bestaat uit gepassioneerde en intelligente professionals, die werken vanuit de kernwaarden: onafhankelijk, science-based, samen en oplossingsgericht.

Meer weten over Stichting De Noordzee:

Stichting De Noordzee

Arthur van Schendelstraat 600, 3511 MJ Utrecht, Nederland

Vacatures van Stichting De Noordzee

Dit goede doel heeft momenteel geen vacatures.

Nieuwsberichten van Stichting De Noordzee

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV