Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Stichting Artsen voor Kinderen

Artsen voor Kinderenwerkt aan een betere kwaliteit van leven voor kinderen en jongeren met een chronische ziekte of beperking. Met praktische, innovatieve projecten die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de kinderen en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Het werk van Artsen voor Kinderen ligt op het grensvlak van zorg en welzijn en strekt zich uit over meerdere projecten. Zoals Fitkids, een speciaal fitness- en oefenprogramma, of de Cyberpoli, een online platform waar jongeren informatie kunnen vinden, elkaar kunnen ontmoeten en vragen kunnen stellen aan een panel van medisch behandelaars en ervaringsdeskundigen. Bij Artsen voor Kinderen hebben de kinderen zelf een belangrijke stem. We luisteren naar ze en betrekken ze bij de uitvoering van onze projecten. Hiermee willen wij de participatie van kinderen in de zorg vergroten. Ook werken we nauw samen met de ouders, patiëntenverenigingen, artsen en andere hulpverleners.

Meer weten over Stichting Artsen voor Kinderen:

Stichting Artsen voor Kinderen

New Yorkstraatg 2-8

Vacatures van Stichting Artsen voor Kinderen

Dit goede doel heeft momenteel geen vacatures

Nieuwsberichten van Stichting Artsen voor Kinderen

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV