Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Simavi

“Al bijna 100 jaar werkt Simavi aan gelijkheid en gezondheid in gebieden waar dat verre van vanzelfsprekend is. Dat doen we omdat wij geloven dat iedereen een gelijke kans op gezondheid verdient.

Powerful women, healthy societies.

De hele samenleving profiteert van sterke vrouwen en meisjes die hun rechten op een gelijkwaardig en gezond leven kunnen opeisen. We zien namelijk dat sterke vrouwen en meisjes niet alleen hun eigen positie verbeteren, maar ook die van de mensen om hen heen. 

Onze missie

Simavi creëert hiervoor de juist omstandigheden, door bijvoorbeeld voorlichting, beleidsbeïnvloeding en toegang tot faciliteiten. Dat doen we met geïntegreerde programma’s die structurele verandering brengen en aantoonbaar effectief zijn. 

Onze impact

Onze unieke aanpak richt zich op zowel de fundamentele rechten op water, sanitatie en hygiëne als de rechten op seksuele en reproductieve gezondheid. Samen met lokale partners helpen wij vrouwen en meisjes hun rechten op een gelijkwaardig en gezond leven op te eisen. Dit resulteert in fysiek, mentaal en sociaal krachtige vrouwen en daarmee een gezondere samenleving. Laten we ons samen inzetten voor het welzijn van vrouwen en meisjes. Het levert simpelweg meer op voor iedereen.”

Meer weten over Simavi:

Vacatures van Simavi

Nieuwsberichten van Simavi

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV