Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Plattelands Jongeren Services

Stichting Plattelands Jongeren Services

De leefbaarheid van het platteland is voor jongeren een belangrijk punt. Zowel jonge agrariërs die streven naar een bedrijfsovername als ook jongeren die op zoek zijn naar werk of vertier verdienen ondersteuning. Leefbaarheid betekent de mogelijkheid om met (veel) plezier te wonen, leven en te werken op het platteland.

Voor een krachtige stem en positie van jongeren op het platteland is het van belang dat zij zich verenigen. Deze lokale verenigingen worden ondersteunt door Stichting Plattelands Jongeren Services en wij blijven op zoek naar nieuwe manieren die bevorderen dat jongeren zich organiseren. We creëren netwerken voor jongeren en jongerenorganisaties. “Voor, door en met jongeren” staat centraal bij Stichting Plattelands Jongeren Services.

Stichting Plattelands Jongeren Services wil de leefbaarheid van het platteland bevorderen door:

  • Jongerenorganisaties, die zich richten op het platteland, te ondersteunen bij de uitvoering van hun activiteiten. We geven advies, helpen bij het uitvoeren van activiteiten, bieden administratieve ondersteuning en helpen bij belangenbehartiging op lokaal, provinciaal of landelijk niveau.
  • Het uitvoeren van projecten en activiteiten voor en door jongeren op het platteland.
Meer weten over Plattelands Jongeren Services:

Plattelands Jongeren Services

Plattelands Jongeren Nederland, Bemuurde Weerd Oostzijde, Utrecht, Nederland

Vacatures van Plattelands Jongeren Services

Dit goede doel heeft momenteel geen vacatures

Nieuwsberichten van Plattelands Jongeren Services

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV