Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Museum Het Rembrandthuis

Museum Het Rembrandthuis vertelt het verhaal van de veelzijdige Rembrandt. Hij staat vooral bekend als kunstenaar, de maker van tientallen zelfportretten, intrigerende tronies, meeslepende historiestukken en overtuigende portretten. Maar Rembrandt was veel meer dan een getalenteerd schilder, etser en tekenaar. In het museum leer je ook Rembrandt de mens, de leermeester, de verzamelaar, de ondernemer en de Amsterdammer kennen. Het monumentale pand aan de Jodenbreestraat heeft zelf ook een rijke geschiedenis, als de plek waar Rembrandt bijna twintig jaar lang heeft gewoond en zijn meesterwerken heeft gemaakt. Sinds ruim 100 jaar is het gebouw officieel een museum en is het interieur nu weer teruggebracht tot zijn oorspronkelijke uitstraling. Kom langs en ontmoet Rembrandt in zijn eigen huis!

Meer weten over Museum Het Rembrandthuis:

Museum Het Rembrandthuis

Rembrandt House Museum, Jodenbreestraat, Amsterdam, Nederland

Vacatures van Museum Het Rembrandthuis

Dit goede doel heeft momenteel geen vacatures

Nieuwsberichten van Museum Het Rembrandthuis

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV