Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Medisch Comité Nederland Vietnam

MCNV is een Nederlandse INGO, die zich ontwikkelt naar een internationale netwerkorganisatie. MCNV ondersteunt duurzame ontwikkelingsprocessen in Zuid Oost Azië. Vanuit kantoren in Vietnam, Laos en Nederland werken wij aan gezondheidszorg, sociale inclusie, ondernemerschap & waardenketens, en leefomgeving en klimaatsverandering. Alle activiteiten van MCNV zijn gericht op een duurzame verbetering van de positie van kansarme groepen in de samenleving. MCNV werkt met een budget van ongeveer 2,5 miljoen euro per jaar. Dit budget wordt deels verkregen door donaties van ongeveer 5.000 trouwe donateurs, familie-, vermogens- en bedrijfsfondsen en uit institutionele bronnen als de EU.

Meer weten over Medisch Comité Nederland Vietnam:

Vacatures van Medisch Comité Nederland Vietnam

Dit goede doel heeft momenteel geen vacatures

Nieuwsberichten van Medisch Comité Nederland Vietnam

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV