Leprastichting

Bij de Leprastichting werken we allemaal aan hetzelfde doel: een wereld zonder lepra

De Leprastichting is een goed doel dat al sinds 1967 werkt aan een wereld zonder lepra en uitsluiting als gevolg van handicaps.

Al ruim 50 jaar zetten we ons met hart en ziel in voor de strijd tegen lepra. We zijn ontzettend blij met de vele donateurs en vrijwilligers die ons werk mogelijk maken. Op het hoofdkantoor in Amsterdam hebben we 4 afdelingen: Programma’s, Medisch Technisch, Fondsenwerving & Communicatie en Financiën. De begeleiding en uitvoering van het veldwerk zijn gedelegeerd aan 5 andere kantoren in Mozambique, India, Indonesië, Nepal en Brazilië.

De Leprastichting werkt aan een wereld zonder lepra en uitsluiting als gevolg van handicaps. Lepra is inmiddels volledig te genezen. Toch komen er elk jaar weer 200.000 patiënten bij. Om deze keten te doorbreken zet de Leprastichting zich in voor het vroegtijdig opsporen en behandelen van patiënten en hun naasten. Daarnaast financieren we wetenschappelijk onderzoek naar doorbraken in de leprabestrijding.

Meer weten over Leprastichting:

Vacatures van Leprastichting

Nieuwsberichten van Leprastichting

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV