Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Koninklijke Visio

Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen ook bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.

Medewerkers van Visio kijken naar wat wél kan in plaats van wat níét kan. Het vizier staat altijd gericht op resultaat, samenhang en betrouwbaarheid. Visio realiseert met een persoonlijke en passende aanpak tevreden cliënten. Respect voor de cliënt en haar keuzes en de kwaliteit van zijn of haar leven staan voorop.

De cliënt inspireert de medewerkers van Visio om vakbekwaam, creatief en flexibel te werken. Daarom wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van kennis en vernieuwing van zorg, revalidatie en onderwijs. Samenwerking met andere partijen, zowel nationaal als internationaal, is daarbij vanzelfsprekend.

Sinds de oprichting van Visio, meer dan 200 jaar geleden, is onze missie eigenlijk ongewijzigd: met specialistische expertise ondersteunt Visio mensen met een visuele beperking bij het leven van een zo zelfstandig mogelijk bestaan, samen met de mensen om hen heen. We maken meedoen mogelijk op alle levensgebieden.

Kwaliteit van leven door zelfvertrouwen en zelfstandigheid

Wij stimuleren mensen om hun mogelijkheden te ontdekken. Te kijken naar wat wél kan! Als slechtziende en blinde mensen (weer) in hun kracht kunnen gaan staan, worden  zij, wie zij willen zijn. Dan is een zelfstandiger leven mogelijk, met meer eigen regie.

Specialistische medewerkers

Visio heeft specialistische expertise op het gebied van de visuele beperking. En we ontwikkelen voortdurend nieuwe diensten en methodieken. We hebben goed opgeleide en toegeruste professionals; solide en betrouwbaar, bevlogen en betrokken.

Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs, arbeid en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.

Meer weten over Koninklijke Visio:

Koninklijke Visio

Koninklijke Visio, Waldeck-Pyrmontstraat, Apeldoorn, Nederland

Vacatures van Koninklijke Visio

Nieuwsberichten van Koninklijke Visio

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV