Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Het Drentse Landschap

Het Drentse Landschap

Stichting Het Drentse Landschap zet zich al bijna 90 jaar in voor de bescherming van de natuur en het erfgoed in Drenthe. De stichting heeft de zorg voor bijna 10.000 hectare natuur, ruim 300 historische gebouwen met bijbehorende erven en tuinen, 22 hunebedden en vele archeologische objecten, zoals grafheuvels. Dit werk doen wij met 46 medewerkers en meer dan 500 vrijwilligers.

Provinciale trust

Als provinciale trustorganisatie behouden wij historisch waardevolle objecten en natuurlijke schoonheid voor de bewoners en bezoekers van Drenthe, nu en in de toekomst. Dit doen wij door beheer, restauratie, soms herbestemming. We dragen daarmee bij aan de culturele, toeristische en economische versterking van de provincie door onze monumenten en natuurgebieden in stand te houden, te ontwikkelen en open te stellen waar mogelijk.

Meer weten over Het Drentse Landschap:

Het Drentse Landschap

Kloosterstraat 5, 9401 KD Assen, Netherlands

Vacatures van Het Drentse Landschap

Nieuwsberichten van Het Drentse Landschap

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV