Dress for Success

Dress for Success is een professionele non-profit organisatie. Wij voorzien werkzoekenden met een minimum inkomen van representatieve kleding en individueel advies om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier helpen wij mensen om goed voor de dag te komen bij het vinden van werk. Uiteindelijk gaat het er om dat mensen weer mee kunnen doen in de maatschappij, uit de armoede komen en economisch zelfstandig worden. 

Wie kan er terecht bij Dress for Success? Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar werk, naar vrijwilligerswerk, naar een stageplaats, participatie deelnemer bent of als je start als ZZP-er. Je hebt een afspraak voor een sollicitatiegesprek of een presentatie en je hebt een minimuminkomen of een uitkering op bijstandsniveau. Bij Dress for Success is iedereen vanaf 16 jaar welkom.

Meer weten over Dress for Success:

Vacatures van Dress for Success

Nieuwsberichten van Dress for Success

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV