Dierenartsen Zonder Grenzen

Gezonde dieren, gezonde mensen en gezond milieu!

Miljoenen mensen in Afrika zijn afhankelijk van hun vee. Dierenartsen Zonder Grenzen ondersteunt en traint lokale Afrikaanse boeren om hun dieren gezond te houden. Zo kunnen zij bouwen aan een betere toekomst voor zichzelf en hun gemeenschappen.

Wat wij doen in Malawi

In Malawi leiden wij diergezondheidswerkers op. Zij helpen de boeren om hun kudde gezond te houden. Dankzij dieren, training, materiaal en diergezondheidszorg kunnen zij voldoende voedsel produceren voor zichzelf en voor de markt.

Wat wij doen in Nederland

In Nederland maken wij mensen bewust van duurzame veeteelt en voedselproductie. Wij lobbyen voor besluitvorming ten gunste van kleinschalige boeren in Afrika. Ook betrekken wij dierenartsen en studenten Diergeneeskunde hierbij.

Meer weten over Dierenartsen Zonder Grenzen:

Vacatures van Dierenartsen Zonder Grenzen

Nieuwsberichten van Dierenartsen Zonder Grenzen

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV