Collectebureau Nederland

Het Collectebureau organiseert voor Fonds Gehandicaptensport en HandicapNL de landelijke collecteweken. In de eerste week van april voor Fonds Gehandicaptensport en in de laatste week van september voor HandicapNL. Zo wordt optimaal van elkaars kennis geprofiteerd wat leidt tot grotere en sterkere collectes.

Met de opbrengst van de collecte brengen we het doel – de integratie van mensen met een beperking, zodat ze volwaardig meedoen in de samenleving – dichterbij.

Aan de collecte wordt deelgenomen door onder andere (sport)clubs en instellingen, die 50 % van de opbrengst mogen gebruiken voor eigen activiteiten voor mensen met een beperking. Deze deelname door clubs en instellingen is groeiend.

 

Meer weten over Collectebureau Nederland:

Collectebureau Nederland

Burgemeester A. Colijnweg 2, 1182 AL Amstelveen, Nederland

Vacatures van Collectebureau Nederland

Dit goede doel heeft momenteel geen vacatures.

Nieuwsberichten van Collectebureau Nederland

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV