Aan de basis van de missie en visie staat Natura Artis Magistra, ofwel de natuur is de leermeesteres van kunst en wetenschap.

Missie

In ARTIS inspireren en stimuleren wij een breed publiek verantwoordelijk met natuur om te gaan.

Visie

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt.

Strategie

De primaire functie van ARTIS is haar natuur- en milieueducatieve taak, haar publiekstaak. Op deze wijze worden bewustzijn van de samenhang der dingen en liefde en zorg voor de natuur overgedragen. Om deze natuur- en milieueducatieve taak goed uit te kunnen voeren biedt ARTIS:

  • gelaagde kennisoverdracht
  • ervaring en emotie
  • een voorbeeldrol
  • een platform voor organisaties en instellingen met vergelijkbare doelen

Organisatie

In 2017 waren er binnen ARTIS 509 collega’s actief, verdeeld over 149 medewerkers, een flex-schil van 39 personen, 29 oproepkrachten en 292 vrijwilligers.

Meer weten over Artis:

Vacatures van Artis

Nieuwsberichten van Artis

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV