Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Het Antoni van Leeuwenhoek bestaat uit een centrum voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker en een oncologisch ziekenhuis.

Voor het toegepaste, klinische kankeronderzoek werken onderzoeksinstituut en kliniek intensief samen. Specialisten, verpleegkundigen, onderzoekers en patiënten bevinden zich immers in één instituut. Onderzoeken kunnen snel worden opgestart, resultaten meteen getest en geïmplementeerd in de kliniek.

De Antoni van Leeuwenhoek Foundation (statutaire naam: Stichting Antoni van Leeuwenhoek Foundation) financiert wetenschappelijk kankeronderzoek dat plaatsvindt in het Antoni van Leeuwenhoek. Omdat het onderzoeksinstituut onder één dak zit met het ziekenhuis, is het mogelijk om onderzoeksresultaten direct te implementeren in (verbeterde) behandelmethoden voor de patiënten.

De Antoni van Leeuwenhoek Foundation bezit de ANBI-status, waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting als ze aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Partner van KWF Kankerbestrijding

De Antoni van Leeuwenhoek Foundation is een samenwerkingsverband tussen het Antoni van Leeuwenhoek en KWF Kankerbestrijding. Deze samenwerking biedt als voordeel dat de beide partners kennis en ervaring delen op het gebied van fondsenwerving en besteding. Bovendien kan de foundation gebruik maken van alle backoffice faciliteiten van KWF Kankerbestrijding, waardoor die faciliteiten niet hoeven worden ingericht en onderhouden bij de foundation. Dit is kostenbesparend en efficiency-bevorderend.

De jaarrekening van de foundation wordt geconsolideerd door KWF Kankerbestrijding. De opbrengsten van de foundation komen volledig ten goede aan het wetenschappelijk onderzoeksprogramma van het Antoni van Leeuwenhoek.

Meer weten over Antoni van Leeuwenhoek Foundation:

Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Plesmanlaan 121, Amsterdam, Nederland

Vacatures van Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Nieuwsberichten van Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV