Geschrokken om plotseling overlijden Jurre Bakx (22) uit Best

Nationale Vereniging De Zonnebloem

Afgelopen zaterdagnacht is Jurre Bakx (22), initiator ‘Red je Boeketje’  bij een dodelijk ongeluk om het leven gekomen.

Red je Boeketje
Jurre Bakx verwierf eind maart de nodige bekendheid als initiator van ‘Red je Boeketje’. Het koeriersbedrijf Red je Pakketje uit Best startte een actie om bedrijven in de sierteelt te ondersteunen. Tegen kostprijs werden de boeketjes opgekocht die anders vernietigd zouden worden. De bosjes bloemen werden vervolgens uitgedeeld door Jurre en zijn collega’s aan duizenden senioren in Nederland die tijdens de lockdown binnen zaten en geen bezoek kregen. Volgens de website van Red je Boeketje zijn er in ongeveer een maand tijd ruim 54.000 boeketjes gered.

Zonnebloemactie
Jurre Bakx was HUB Manager bij Red je Pakketje in Best en op Moederdag kwam de jonge ondernemer met een nieuw initiatief. Samen met Radio JND startte hij een actie waarbij mensen opgeroepen werden om zoveel mogelijk Sunsation Sunflowers te kopen. Een gedeelte van de opbrengst ging naar de Zonnebloem. En op Hemelvaartsdag werden de gekochte potzonnebloemen bij gasten van de Zonnebloem in de regio Eindhoven bezorgd. Hiermee wilde hij mensen met een handicap een hart onder de riem steken, omdat ook zij door de coronacrisis aan huis gebonden waren. 

Het is heel verdrietig als zo’n jonge ondernemende professional met het hart op de juiste plek overlijdt. Wij wensen zijn familie en collega’s heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Vereniging de Zonnebloem:

https://www.zonnebloem.nl/actueel/nieuwsberichten/2020/08/geschrokken%20om%20plotseling%20overlijden%20jurre%20bakx%20(22)%20uit%20best

Geschrokken om plotseling overlijden Jurre Bakx (22) uit Best

Nationale Vereniging De Zonnebloem

Maatschappij

Zorgvlietstraat 491, 4834 NH Breda, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV