Efteling en het Vergeten Kind trappen samenwerking af tijdens de Heppie tour

Het vergeten kind

De Efteling en Stichting Het Vergeten Kind zijn een samenwerking aangegaan om zoveel mogelijk kwetsbare kinderen uit heel Nederland een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen in het attractiepark. Als aftrap van de samenwerking waren maandag 26 juli onder begeleiding van ambassadeur Jamai Loman en vriendin van de stichting Rosalie Jansen duizenden vergeten kinderen in het park aanwezig. Zij beleefden een geweldige dag vol verwondering. De komende weken tourt Stichting Het Vergeten Kind verder door het land met haar Heppie Tour om nog meer kinderen blij te maken met een super leuke dag waarin zij al hun zorgen even kunnen vergeten.

Het is ontzettend waardevol dat de Heppie Tour nu ieder jaar een vaste locatie heeft. “Voor de kinderen in onze doelgroep is het heel belangrijk om positieve herinneringen te verzamelen. Kwetsbare kinderen hebben nu écht iets om naar uit te kijken en kunnen ze ervaren wat echte aandacht is. Zo helpen we kinderen kracht op te doen om overeind te blijven in hun moeilijke thuissituatie. Het is fantastisch dat we dit samen met de Efteling waarmaken”, vertelt Margot Ende-van den Broek, directeur van Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind mag twee keer per jaar – in de zomer en de winter – de Heppie Tour in de Efteling organiseren en krijgt ieder jaar de mogelijkheid om een paar gezinnen uit te nodigen voor een dag of weekend vol verwondering.

Verwondering mogelijk maken

De Efteling is een plek voor iedereen waarbij het belangrijk is dat iedereen het sprookjespark ook kán beleven. De samenwerking met Het Vergeten Kind maakt dat mogelijk. “Samen met het Vergeten Kind zorgen we ervoor dat duizenden kinderen een betoverende dag kunnen beleven in ons attractiepark. Want helaas zijn er nog altijd kinderen in Nederland die opgroeien in een moeilijke thuissituatie. Het is super mooi en bijzonder dat we op deze manier wat kunnen betekenen voor deze doelgroep. Zo dragen we ons steentje bij aan een onvergetelijke dag voor kinderen die dat extra goed kunnen gebruiken”, vertelt Fons Jurgens, Algemeen directeur Efteling. 

Dit bericht is afkomstig van de website van Het Vergeten Kind:

https://www.hetvergetenkind.nl/actueel/175/efteling-en-het-vergeten-kind-slaan-handen-ineen

Efteling en het Vergeten Kind trappen samenwerking af tijdens de Heppie tour

Het vergeten kind

Kinderen en kansen

Stichting Het Vergeten Kind, Joseph Haydnlaan, Utrecht, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV