Directeur UAF Mardjan Seighali kondigt vertrek aan

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Na negen inspirerende en intensieve jaren neemt Mardjan Seighali op korte termijn afscheid van het UAF. Het is tijd voor een nieuwe stap in haar loopbaan en zij legt daarom uiterlijk 31 maart 2022 haar functie als directeur neer. Als boegbeeld van de organisatie heeft Mardjan een grote bijdrage geleverd aan de missie van het UAF.

Maarten van Beek, voorzitter van de Raad van Toezicht: ‘De afgelopen 9 jaar was Mardjan de inspirerende en drijvende kracht achter het UAF. Onvermoeibaar heeft ze onze organisatie geleid. Dit resulteerde in een professionele netwerkorganisatie waarbij medewerkers zich met grote gedrevenheid inzetten om hoogopgeleide vluchtelingen te begeleiden naar studie en werk. Tevens is er gebouwd aan een landelijk en regionaal netwerk van bedrijven, gemeenten en vluchtelingenorganisaties. We raken een bevlogen directeur kwijt die altijd opkwam voor de belangen van hoogopgeleide vluchtelingen. We zijn dankbaar voor alles wat Mardjan heeft gerealiseerd.

“Ik kijk terug op een prachtige en bijzondere periode bij het UAF. Ik ben trots en dankbaar voor waar we nu staan. Daarom neem ik afscheid van deze mooie organisatie en gedreven collega’s die voor veel vluchtelingen in Nederland het verschil maken. We hebben samen veel bereikt. Wat de nieuwe stap ook wordt, ik zal me altijd blijven inzetten voor maatschappelijk relevante issues.” 

Mardjan Seighali

De leden van de Raad van Toezicht en alle collega’s van het UAF wensen haar alle goeds en succes voor de toekomst. 

Werving nieuwe directeur-bestuurder

De werving van een nieuwe directeur-bestuurder start binnenkort. De vacature zal te vinden zijn op onze vacaturepagina. De Raad van Toezicht van het UAF wordt bij de werving en selectie van een nieuwe directeur-bestuurder bijgestaan door De Vroedt & Thierry. 

Directeur UAF Mardjan Seighali kondigt vertrek aan

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Maatschappij

UAF, Newtonlaan, Utrecht, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV