CP Nederland door het CBF erkend als Goed Doel

CP Nederland

Op 19 augustus jongstleden heeft CP Nederland de Erkenning verkregen van toezichthouder CBF. De CBF Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede doelen wordt uitgegeven. Alleen goede doelen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen deze Erkenning krijgen. Op die manier kunnen mensen ervan uitgaan dat Erkende Goede Doelen daadwerkelijk bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro, verantwoording afleggen en zich onafhankelijk laten controleren.

Aan deze erkenning is een toetsing vooraf gegaan, waarin bijvoorbeeld onderzocht is of de missie van de organisatie is vertaald in activiteiten die daarbij passen, hoe deze activiteiten worden gefinancierd en welke maatregelen de organisatie neemt om belangenverstrengeling te voorkomen.

Als CP Nederland zijn wij natuurlijk enorm blij en trots dat we deze Erkenning hebben ontvangen, zeker met het oog op onze fondsenwerfactie STEPtember die aanstaande woensdag 1 september van start gaat. Voor alle donateurs en deelnemers is het prettig te weten dat wij nu ook een CBF Erkend Goed Doel zijn.

Dit artikel is afkomstig van de website van CP Nederland:

https://cpnederland.nl/cp-nederland-heeft-cbf-keurmerk/

CP Nederland door het CBF erkend als Goed Doel

CP Nederland

Gezondheid en Handicaps

Randhoeve 221, 3995 GA Houten, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV