Corine Heuvelmans nieuwe directeur Dream4Kids

Dream4Kids

Sinds 1 November 2021 is Corine Heuvelmans de nieuwe directeur van Stichting Dream4Kids. Na jarenlange ervaring in diverse rollen bij Make-A-Wish gaat ze deze kennis gebruiken om Dream4kids verder te helpen naar de toekomst. Het verschil kunnen maken in het leven van kinderen met een trauma is waar Dream4Kids voor staat en dit is precies wat zij wil doen en wel voor zoveel mogelijk kinderen die dit nodig hebben. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen, Dream4Kids doorbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden en vervult hun allergrootste droom tijdens een droomdag. Zo krijgen ze weer moed en energie om in dromen te geloven en te hopen voor de toekomst.

Corine zegt hierover: “heel bijzonder dat ik onderdeel mag zijn van een organisatie die voor zoveel kinderen het verschil maakt. Vanaf de eerste kennismaking voel ik de warmte, passie  en gedrevenheid die er heerst bij iedereen en ik voel me er als een vis in het water. Trots, geïnspireerd, enthousiast en vooral heel veel zin om aan de slag te gaan”

Fotograaf: Julie Blik

Corine Heuvelmans nieuwe directeur Dream4Kids

Dream4Kids

Maatschappij

Stichting Dream4Kids, Hoff van Hollantlaan, Rosmalen, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV