Bartiméus opent Baby- en Peutercentrum voor specialistische oogzorg

Bartimeus Fonds

Het Diagnostisch Centrum van Bartiméus levert specialistische oogzorg, nu ook voor de állerkleinsten. Uit het hele land worden baby’s en peuters hier naartoe doorverwezen. Uniek in Nederland! Het Baby- en Peutercentrum is inmiddels in bedrijf en wordt op 21 juni 2021 feestelijk geopend.

Vroegdiagnostiek is van levensbelang

Wanneer een baby iets aan zijn ogen mankeert, breekt voor ouders een periode aan van grote onzekerheid en zorgen. Er zijn veel vragen over de ernst van de aandoening, of er nog iets aan te doen is en angst voor de toekomst van hun kind. Maar dankzij het Baby- en Peutercentrum van Bartiméus kan vaak al in één dag een diagnose worden gesteld. Duidelijkheid brengt de ouders rust, en voor het kindje kan een snelle start van de behandeling een groot verschil maken in eventueel herstel of afremmen van een oogziekte.

Kindgerichte aanpak

Kleine kinderen hebben extra aandacht en geruststelling nodig, daarom is een kindgerichte aanpak ontwikkeld. Zo zijn de behandelkamers vrolijk ingericht, en staat in de wachtkamer een kleurrijk, levensgroot ‘speeloog’, waar de kleintjes heerlijk in kunnen klauteren. Als de kindjes op hun gemak zijn kunnen onderzoeken veel sneller en zonder stress worden uitgevoerd.

Dankzij onze donateurs

Alleen dankzij de steun van onze donateurs, Stichting Voorzorg Utrecht, LVC en Stichting BonCoeur kon het Baby- en Peutercentrum gerealiseerd worden. Daar zijn wij, Bartiméus én de ouders en kinderen enorm dankbaar voor. Dank je wel!

Dit bericht is afkomstig van de website van Bartiméus Fonds.nl:

Opening Baby- en Peutercentrum Bartiméus

Bartiméus opent Baby- en Peutercentrum voor specialistische oogzorg

Bartimeus Fonds

Utrechtseweg 82a, Zeist, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV